• Referat: Stuvsta if 1 - Nackdala ais

Sista matchen i serien slutade med vinst bra kämat tjejer. Dom första 15 sog mycket bra ut sen gör dom 1-0 och sen tappar vi spel,vi lyckas göra 1-1 Linn (claudia innan andrahalvlek. I andra halvlek blev det mycket bättre spel igen,många fina passningar,ni lyckades få stop på deras 2 innermitfältare nr 76 och nr 7. claudia gör en fram rusning mot deras målvakt och gör 1-2 i öppet mål. 1-3 gör julia (amanda). Härligt med en seger i sista matchen inför cupen och då möter vi stuvsta igen i första matchen. Ha det bra alla F99-00 12 okt 2014 0kommentarer
  • Referat: Hanvikens sk 2 - Nackdala ais

Bra insats tjejer. En tuff match med mycket armbågar och tröjdragningar +varningar. Ett gult till ellinor ett till tiffanie. Den här matchen var dom inte värda att vinna. Matchen lirare blev linnea L och deras målvakt som fick varsit pris. Tack för att ni ville vara med att spela Ellinor, Tiffanie och Antonya. F99-00 6 okt 2014 0kommentarer
  • Referat: Nackdala ais - saltsjöbadens if

En mycket bra första halvlek skulle haft en större ledning inför andra halvlek. Tappade mycket spel i andra kunde lika gärna blivit förlust. Linnea hade 17 räddningar Linnea gjorde ett hörn mål igen F99-00 6 okt 2014 0kommentarer